BLUE FRIDAY BEZOEKEN

BESTEL

Blue Friday in je eigen regio?

'the place-to-be'
Start je eigen Blue Friday

.

Blue Friday is een exclusieve after business party, speciaal voor een groep actieve gelijkgestemde ondernemers. Ondernemers met lef en ambitie, die onderscheidend durven te zijn en genoeg hebben van bijeenkomsten waar te veel 'halers' en te weinig 'brengers' rondlopen.

Ken jij ondernemers die net als jij een sterk netwerk hebben en die van een luxe feestje houden? Nodig Blue Friday dan uit voor een gesprek en met een beetje ambitie en goede wil hebben jullie op korte termijn je eigen luxe feest in jouw regio!

Blue Friday is Netwerken 3.0 en koppelt concreet sterke netwerken van een groep zakelijk bevriende ondernemers. Middels slimme technieken en via schaarste organiseren wij je eigen high-end en invite-only party voor al gauw 400 gasten bestaande uit jullie beste en leukste gezamenlijke relaties.

Resultaat: Volop aandacht en het meest begeerde netwerk in jouw stad of regio voor ongeveer € 60,00 per relatie. Meer weten? Bel met 06-50604878 of stuur ons hier een bericht.

Netwerken was nog nooit zo leuk, effectief en goedkoop.

Waarom Sponsor worden?

Blue Friday is een initiatief van strategisch marketing bureau HetismaarCHAOS en heeft toe doel 20-25 sterke netwerken te koppelen, te optimaliseren en flink op de kaart te zetten. Dat doen we met elkaar en op een vooruitstrevende manier door business & pleasure samen te voegen tot een succesvol concept, Blue Friday genaamd.
Blue Friday – the after business party®, is een eigentijds concept, bedoeld voor actieve ondernemers met lef en ambitie. Via stijlvolle high-end evenementen koppelt Blue Friday sterke netwerken met controle op de kwaliteit van het bezoek. Het is aan de buitenkant een prachtig evenement, maar daaronder een slim en effectief netwerk- en marketing instrument. Inmiddels heeft Blue Friday zich succesvol bewezen in een aantal plaatsen waaronder Emmen, Hoogeveen, Assen en Groningen.
Blue Friday is een vernieuwend netwerkinstrument, want Blue Friday koppelt niet alleen personen, maar ook de sterke netwerken van 20-25 succesvolle ondernemingen via een exclusief chique evenement.
In feite faciliteert Blue Friday een coöperatieve netwerkactiviteit voor ondernemers die elkaar al goed liggen en sterke netwerkpartners zijn. Zij realiseert voor alle betrokkenen extra toegevoegde waarde en onderscheidend vermogen. Elke sponsoring partner krijgt de opdracht minimaal 20 goede relaties uit te nodigen. Hiermee heeft het feest een besloten karakter en is de basis voor schaarste gelegd. Het Blue Friday netwerk is minimaal de optelsom van de deelnemende ondernemers x elk 20 gasten. Onze opdracht is om er vervolgens een eigentijdse happening van te maken en deze verrassend en speciaal te houden.
Blue Friday genereert:
  • Onderscheidend vermogen voor de deelnemende sponsoring partners
  • Met altijd minimaal 400-500 gasten van sterke ondernemers
  • Concrete promotie en PR
  • Volop positieve associaties
  • Aandacht door kunstmatige schaarste op te wekken
  • De ‘place to be’ voor ondernemers